Vraag & Antwoord

 Hoe kan ik reserverenEr zijn twee mogelijkheden:

  • Ga op deze website naar de pagina Reserveer en vul het reservatieformulier in. Je ontvangt binnen de 24 uur bevestiging van je aanvraag.
  • Je kan ook telefonisch reserveren op het nummer 0491 34 61 38.

 


Ik heb gereserveerd via de website maar ontving geen bevestiging ..


 

Af en toe verzeilen onze mailtjes in je junkmail. Duid info@samana-massage.be aan als veilige afzender. Vind je ook in je junkmail niets terug, contacteer ons dan op het nummer 0491 34 61 38.

 


Delen we de wellness met andere mensen?


 

Bij Samana verblijf je helemaal privé, zowel tijdens de massages als in de wellness. Tijdens jouw reservatie zijn er geen andere gasten aanwezig. We zorgen er ook voor dat er tussen de verschillende reservaties ruim de tijd is om te poetsen zodat alles vers en schoon voor je klaarstaat.

 


Wat moet ik meebrengen als ik naar Samana kom?


 

Voor de massages en de wellness hoef je helemaal niets mee te brengen. Wij voorzien handdoeken, badjassen, slippers, douchegel, … Zelfs aan oorstokjes is gedacht! Als je komt overnachten, kan je gerust je persoonlijke benodigdheden meenemen.

 


Kunnen we dineren bij Samana?


 

Heb je zin in een origineel diner voor twee? Dan bieden we je het Finger food diner aan. Dit is een grote mand met allerlei lekkers, zoals mini-quiche, hartige muffins, dipgroentjes, wrapjes, .. Dit voor €48 voor twee personen, op voorhand te bestellen. Alle hapjes zijn veggie. Je mag ook gerust zelf iets meebrengen om te eten. Er is geen oventje ter plaatse, een koelkastje staat voor je klaar.

 


Met hoeveel personen kunnen we terecht bij jullie?


 

Onze arrangementen zijn gebaseerd op twee personen. Kom je graag alleen of met meerdere mensen, maken we graag een pakketje op maat. Je mag ons steeds mailen of bellen voor meer informatie.

 


Ik wil graag een cadeaubon bestellen, hoe doe ik dat?


 

Al onze massages en arragementen kunnen als cadeau gegeven worden, of je kan er ook voor kiezen om een bedrag te schenken. Een bon kan ter plaatse afgehaald worden na afspraak, met contante betaling. Of je kan via het contactformulier een bon bestellen en via een overschrijving betalen. Daarna sturen we de bon op naar jouw adres of het adres van de gelukkige.

De cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig. Wanneer de bon de vervaldatum nadert, kan je hem nog drie maanden verlengen mits een administratiekost van €10.

 


Kan ik betalen met bancontact of kredietkaart?


 

Omwille van onze kleinschaligheid hebben we geen voorzieningen voor bancontact of kredietkaart. Ter plaatse kan je contant betalen of met payconiq. Je kan je reservatie wel vooraf betalen d.m.v. een overschrijving..

 


Wat is er nog belangrijk om te weten?  • Er is een ruime parking gelegen aan de straatkant.
  • We voorzien geen revalidaties, hiervoor kan je terecht bij je kinesist of ostheopaat.
  • We voorzien geen erotische massages.
  • Ook zwangere vrouwen zijn welkom voor massage en wellness. Het is wel belangrijk dat je het even op voorhand meldt, zodat we hiermee rekening kunnen houden.
  • Gelieve de gemaakte afspraak te respecteren. Indien je belet bent door ziekte of andere dringende aangelegenheden kan je de afspraak kosteloos annuleren uiterlijk 48u op voorhand. Bij laattijdige annulatie brengen we steeds 50% van de kosten in rekening. Indien een voorschot gestort is en je tijdig annuleert, behouden we je voorschot voor een volgende reservatie.
  • Samana Wellness is bewust zonder TV of Wifi, zodat je écht tot rust kan komen. 
  • Zowel saunagebruik als alcohol zorgen voor een dehydratatie van je lichaam. We zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen of onwelzijn door onverantwoord gebruik van alcohol in de wellness.
  • Lees of schrijf je graag recensies? Dat kan op onze facebookpagina!