Samana Massages

Massages worden al van oudsher gebruikt om het lichaam te ontspannen, te zuiveren en te helen.
Regelmatig een massage ontvangen versterkt je immuunsysteem, zorgt voor een
verbeterde doorbloeding van huid en spieren, vermindert pijn en negatieve emoties en helpt om een goede balans te vinden tussen lichaam en geest.

Bij Samana kan je terecht voor 4 verschillende massages die elk hun specifieke kwaliteiten hebben:Ontspannings massageEen heerlijke, rustgevende, vloeiende volledige lichaamsmassage!

De grote spierzones van de rug, schouders en benen krijgen veel aandacht en worden behandeld met diepe knedingen en fricties zodat alle spanning uit de spieren kan wegstromen.

De massage verloopt vloeiend overheen het ganse lichaam en omvat ook voetmassage, handmassage, hoofdmassage en aangezichtsmassage.

We werken eveneens met drukpunten op de energiebanen zodat eventuele blokkades opgelost raken.

Het ganse lichaam wordt verzorgd en behandeld zodat je een ultiem ontspannen gevoel kan ervaren achteraf.


Prijs per persoon: € 69 - Duur: 1,5 uur
Bevat: massage van 1u, kruidenvoetbadje, gesprekje, drankje

 Aromatherapie massageOnze aromatherapie massage is een ontspanningsmassage waarbij doelgericht gebruik wordt gemaakt van etherische oliën.

Etherische oliën zijn de werkzame bestanddelen van geneeskrachtige, aromatische planten. Ze worden op verschillende manieren onttrokken, zowel uit bladeren, bloemen, vruchten, hout, wortels als harsen.

Ze zijn super geconcentreerd, soms zijn er wel honderden planten nodig om één liter olie te verzamelen. Daarom zijn enkele druppels vaak voldoende om een heilzaam effect te krijgen. Deze worden dan opgelost in een basisolie voor een geurige massage.

Etherische oliën worden gemakkelijk door de huid geabsorbeerd en naar alle delen van het lichaam gezonden.

Naast alle positieve lichamelijke effecten van de massage, werkt het aroma sterk in bij emotionele problemen zoals depressie, angst, spanningen, woede, lusteloosheid, overgevoeligheid, verdriet, .. Door de geschikte etherische olie te gebruiken krijgen we lichaam en geest in balans.

Tijdens ons gesprekje verkennen we een aantal oliën, zowel naar werking als naar geur, en maken we een geurige mix speciaal op jouw wensen afgestemd. Met deze persoonlijke olie krijg je dan een volledige ontspannende lichaamsmassage.

 

Prijs per persoon: € 70 - Duur: 1,5 uur
Bevat: massage van 1u, kruidenvoetbadje, gesprekje, drankje

 Holistische massageEen hele persoonlijke, diepgaande massage om de energie
terug goed te laten stromen!

De holistische massage gaat uit van de eenheid tussen lichaam en geest. Bepaalde emotionele blokkades of knelpunten hebben hun weerslag op het lichaam, en dat uit zich in spanning of pijn.

Langs de andere kant kan een diepgaande lichamelijke behandeling van die pijnpunten een positieve weerklank hebben op de emoties en een genezingsproces op gang brengen.

In een verkennend gesprekje overlopen we jouw voornaamste knelpunten en kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en waar er extra aandacht aan gegeven kan worden.

De holistische massage is een trage, rustgevende, volledige lichaamsmassage met extra zorg voor jouw persoonlijke aandachtspunten.

 

Prijs per persoon: € 84 - Duur: 2 uur
Bevat: massage van 1.5u, kruidenvoetbadje, gesprekje, drankje

 

 


Hotstone massageEen ultiem ontspannende, verwarmende, volledige lichaamsmassage! Een bijzondere belevenis van welbehagen!

In onze hotstone massage combineren we op een vloeiende manier het masseren met warme, gladde basaltstenen en de kneding van de spieren door ervaren handen.

De zwarte stenen zijn gevormd uit gestolde lava. Ze zijn door intense hitte ontstaan, en hebben een grote dichtheid en een hoog ijzergehalte. Hierdoor kunnen ze de warmte heel lang vasthouden. Het zijn goede geleiders voor energie en versterken daardoor de energetische kwaliteiten van de masseur.

De temperatuur van de stenen wordt constant op 45 graden gehouden, waardoor de spieren heel makkelijk gaan ontspannen en afvalstoffen vlot verwijderd worden. Met de stenen worden voornamelijk lange strijkbewegingen uitgevoerd om de warmte diep door te laten  dringen in het spierweefsel.

Hierna nemen de handen het over met stevige knedingen en fricties.
Op die manier wordt het ganse lichaam behandeld, inclusief een
deugddoende gelaatsmassage met mini-hotstones!

 

Prijs per persoon: € 89 - Duur: 2 uur
Bevat: massage van 1.5u, kruidenvoetbadje, gesprekje, drankje